Триетажен семеен хотел в Кранево

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ДОБРИЧ / ГР. БАЛЧИК   На картата
Цена  
715 000 350 000
411 €/м²
Тип:
Хотел

Обща площ:
852 м²

Площ на парцела:
550 м²

Етаж:
3

Спални:
21

Референтен номер:
VAR-VRN 3251
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Подове
Подове с теракот

Разстояния
35 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 35 км

Предлагаме за продажба този семеен хотел на три етажа разположен в живописното курортно градче Кранево.

Кранево се намира на брега на Черно море и е популярно сред туристите, както в България, така и по света. Прекрасните плажове и живописните околности привличат тук много посетители. Кранево предлага чудесно съчетание от течаща минерална вода, свеж въздух, кристално чисто море и прекрасни плажове. Само на 2 км северно от Кранево е красивият курортен комплекс Албена. Близоста до Варна (35 км) дава възможност за удобни транспортни комуникации – летище, ЖП гара, както и за отправна точка за различни туристически маршрути.

Този семеен хотел е построен на дворно място от 550 кв.м и има РЗП от 852 кв.м. На партера има рецепция, камериерско помещение и ресторант. На всеки от трите етажа има по 7 стаи. Хотелът разполога с място за паркиране.

Основно предимство е близоста до плажа- само на 450 м. Ако мечтата ви е да имате свой хотелиерски бизнес, не пропускайте тази възможност за инвестиция!

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 3% от цената, платим с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер. След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба. Допълнителните разходи за нотариални такси и прехвърляне на имота са в размер на около 6% от продажната цена.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

Хотел
гр. Балчик
Добричка област, България

Площ: 1947 м²Площ на парцела: 740 м² Спални: 34 Етаж: 5

Цена по договаряне
Хотел
Близо до гр. Каварна
Добричка област, България

Площ: 620 м²Площ на парцела: 6500 м² Спални: 14 Етаж: 2

Цена  465 000  250 000
Къща
Близо до к.к. Албена
Добричка област, България

Площ на сградата: 425 м²Площ на парцела: 488 м² Спални: 6 Етаж: 3

Цена  480 000  378 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти