Симона Жекова

Консултант, Офис Бургас

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Симона Тодорова Жекова се присъединява към екипа на Luximmo през 2022 година. Тя завършва средното си образование в Гимназия по Моден Дизайн, гр. София, а висшето си образование продължава в Бургаски Свободен Университет, специалност "Психология". Владее английски на отлично ниво, има познания и по руски.

В началото на професионалния си път като личен и бизнес асистент, Симона придобива ценен опит в различни сфери на бизнеса и личните услуги. Успешното менажира цялостния процес по пътувания и отдаване под наем на яхти както в България, така и в Европа. В работата си се е ангажирала и с набиране на персонал, поддръжка, реновация и покупко-продажба на яхтите.

С отлични организационни умения, последователност и довеждане до край на започнатите дела, Симона уверено навлиза в сферата на недвижимите имоти.

В работата си държи на честност и индивидуално отношение. Смята, че последователността и упоритото отношение за постигане на обща цел е приоритет в съвместния процес с клиентите.

Свободното си време Симона посвещава на рисуване, йога и фитнес.


Симона Жекова в медийни публикации

01.12.2023, LUXIMMO

Брокери на месец ноември 2023

Едно от най-високите признания за нашата работа е лоялността на клиентите, които ни се доверяват многократно, търсят услугите ни през годините и разчитат не само на професионална консултация ...

03.07.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юни 2023

Още един месец на 2023 вече е в историята, но юни ще бъде запомнен с широките усмивки на десетките клиенти, които успяхме на обслужим. За някои от тях открихме първото собствено жилище ...