LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Симона Йовчева

Консултант, Офис Варна

Информация за контакт
Симона Йовчева се присъединява към екипа ни в началото на 2022 година.

Средното си образование Симона завършва в НГХНИ „Константин Преславски“, след което получава висшето си образование в Икономически университет – Варна, специалност "Недвижими имоти и инвестиции".

По време на професионалния си път Симона работи в сферата на авиацията. Благодарение на този опит, Симона придобива отлични комуникационни и организационни умения, както и способност за прилагане на креативност в работната среда. Владее английски и руски език.

Тя вярва в мотото, че разликата между големите успехи и посредствените постижения е в отдадеността към работата, лоялността към клиентите и екипната работа.

Успешните си резултати в LUXIMMO дължи на отговорното отношение към работата, натрупания опит с местни и чуждестранни клиенти, както и на споделянето на фирмената философия, политика и добри практики. Благодарение на всеотдайния ѝ труд, умението за работа в екип и лоялното отношение към хората, с които работи, е успяла да заслужи уважението, както на колегите си, така и на клиентите на компанията.

За Симона най-важно в работата е ежедневното общуване с клиенти и възможността да работи за постигане на общи цели като предостави най-качествената услуга при осъществяване на търсената сделка.

В свободното си време Симона обича да спортува и да пътува на нови места с близките си.
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти