LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Ивет Тумбакова

Консултант, Асоцииран партньорски офис BARNES Bulgaria

Информация за контакт
Ивет Тумбакова се присъединява към екипа на агенцията през 2021 г.

Тя е родом от Бургас завършва средното си образование в ПГРЕ “Г. С. Раковски” с изучаване на испански език, a висшето си образование продължава в НБУ със специалности "Туризъм" и „Право“. Владее английски език на отлично ниво и има добри познания по руски и испански.

Ивет умело съчетава работата със своето образование още от ранен етап и вярва в идеята, че младите хора в България могат успешно да градят и развиват кариера.

В началото на професионалния си път Ивет трупа опит в обслужването на клиенти в сферата на хотелиерския бизнес. Споделя, че най-трудното предизвикателство е допира до различни хора и приспособяването спрямо специфичната ситуация и желания на всеки един отделен клиент. Смята, че решаващо качество е да бъдеш гъвкав и търпелив.

В средата на 2018 г. започва работа на позиция координатор проекти. Организира и разпределя работата спрямо отделните екипи, следи за изпълнение на процесите и тяхното финализиране в зададения срок. Директната комуникация с множество държавни институции ѝ помага да изгради много ценни качества, както в професионален, така и в личен план.

Ивет целенасочена, държи на индивидуалното отношение към всеки клиент и с удоволствие влага цялата си енергия и професионални познания в предстоящата сделка. Тя вярва, че с ясна визия, добра мотивация, целенасоченост и не на последно място винаги с усмивка, дори най-сложният казус може да бъде увенчан с успех.

В свободното си време Ивет обича да чете книги и да пътува до далечни дестинации. Голяма нейна страст е карането на сноуборд и уиндсърф.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти