LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Моника Ганова

Юрисконсулт, Главен офис, София

Информация за контакт

Когато някой ти каже „Това е невъзможно“, не забравяй, че той говори за собствените си възможности, не за твоите.

Моника Ганова се присъединява към екипа на Luximmo през 2021 година. Тя завършва средното си образование в Езикова гимназия „Йоан Екзарх“, гр. Враца и продължава висшето си образование в Университет за национално и световно стопанство – София със специалност "Право". Владее английски език на отлично ниво и испански на средно добро ниво.

През професионалния си път работи в две нотариални кантори, кара стажове в Софийски районен съд – брачна колегия и кантора на частен съдебен изпълнител. Трупа опит и като експерт в отдел „Запори“ в една от големите български банки.

В Luximmo Моника Ганова се занимава с юридическа дейност, състояща се в изготвяне на договори, споразумения, анекси, протоколи и т.н., проучване на недвижимо имущество във връзка с предстоящи сделки, правни консултации и становища.

В работата си Моника държи на организираност, последователност, търпение, вникване в детайла и професионално индивидуално отношение, съобразено с изискванията на клиента.

В свободното си време Моника обича да се наслаждава на изкуството във всичките му форми - най-вече театър, четене (криминални романи, класическа литература, биографии, поезия) и музика.


Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти