LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

инж. Христо Робев

Консултант, Офис Бургас (SUPRIMMO)

Информация за контакт

Не предавай мечтите си, за да се нагодиш някъде. Мечтателите движат света напред.

Христо Робев се присъединява към екипа на Luximmo през 2021 година. Той завършва средното си образование в ПГСАГ "Кольо Фичето", гр.Бургас със специалност "Парково строителство и озеленяване". Продължава висшето си образование в Технически университет Варна със специалност "Корабоводене". Владее отлично английски език.

Кариерата му в корабоплаването започва през 2016г. в пристанище Бургас, а през 2017г. кандидатства в международна компания, превозваща автомобили по цял свят. През 2019г. започва професионалната му кариера като офицер с подчинени.

Христо е уравновесен и комуникативен, лесно успява да се сближи с хората, умее да изслушва и да разбере нуждите на клиентите. Мотивацията му в работата е клиентът да намери мечтания дом или да реализира бизнеса си, позициониран на най-добрата локация.

В работата си държи на отговорност, прозрачност на действията и предоставяне на възможност за избор.

В свободното си време обича да спортува - плуване, колоездене, бокс, джудо, сноуборд, кайт сърф, фитнес и кросфит. Умее да управялва яхта и се интересува от ветроходство. Чете книги за себереализация, личностно развитие, бизнес и психология. Пътувал е във всички крайща на света и се е срещал с разнообразни култури, което е обогатило неговия светоглед.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти