LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Светла Стойкова

Консултант, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт

Успехът е добре изпитана рецепта от няколко съставки. И това са: ясна цел, коректност, прозрачност на отношенията, план за действие.

Светла Стойкова се присъединява към екипа на Luximmo през 2020 година. Тя завършва средното си образование в Софийска професионална гимназия по туризъм със специалност "Технология на заведенията за обществено хранене". Висшето си образование продължава в Университет по Хранителни Технологии, гр. Пловдив. Владее английски език на средно ниво.

От 2005г работи в сферата на ресторантьорството като през последните 10 години е мениджър в голяма верига италиански ресторанти. Провежда множество обучения и дегустации на вино за клиенти или служители.
В годините прекарани като мениджър развива добри умения в обслужването на клиенти, комуникациите и преговорите, работейки както с корпоративните сътрудници, така и с директните клиенти на фирмата.

За нея ежедневното общуване с клиенти и постигането на цели е изключително важно. Основната й мотивация е да направи процеса по покупка или продажба на имота приятно изживяване за клиента.

Свободното си време посвещава на семейството си и малката си дъщеря. Остава сомелиер любител и се интересува от всичко свързано с вино културата, храната и новостите в областта. Интересува се и от психология на продажбите, директни продажби и търговия.Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти