LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Красимир Бакърджиев

Консултант, Главен офис SUPER ИМОТИ, София

Информация за контакт

Една сделка е успешна, когато всяка страна е спечелила от нея!

Красимир Бакърджиев работи дълги години в сферата на недвижимите имоти в голяма компания, управлявайки регионалния клон във Велико Търново. Има голям опит в сделките с недвижими имоти в селските райони, от суперлуксозни планински вили до парцели и къщи от ниския ценови клас. Разполага с богата мрежа от контакти и през годините е разработвал множество проекти с партньори от Англия и Израел. Успешно ръководи фирма за поддръжка и управление на недвижими имоти в района на Централния Балкан.

Роден през 1978г. в град Карлово, възпитаник на Английска гимназия град Пловдив, учи Английска филология в Пловдивския университет Паисий Хилендарски. Владее перфектно английски език, служи си с испански и руски език. Живял и работил в САЩ, с богат житейски опит в сферата на търговията и разнородни услуги около недвижимите имоти, включително разработване на архитектурни проекти и интериорни дизайни за крупни международни инвеститори.

Красимир е скромен, лоялен и изпълнителен професионалист, който държи на точността. Той се стреми към максимална яснота, изгражда дългосрочни връзки, които се крепят на доверие и взаимно разбирателство.
Свободното си време обича да прекарва в планината, практикува йога и източни медитации. Хоби му е психологията и човешките взаимоотношения. Обожава да пътува.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти