LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Габриела Тодорова

Директор продажби, Представителство в Дубай и Абу Даби, ОАЕ

Информация за контакт

Направи съзнателното решение да получиш това, което искаш на всяка цена, дори и да не знаеш как да го достигнеш. Толерирай неизвестността. Въображението е по-важно от знанието!

Габриела се присъединява към екипа на компанията в началото на 2022 година.

След завършване на своето обучение по бизнес мениджмънт в Атина, Габриела тръгва по своя професионален път, който я отвежда в Пощенска банка, където прекарва 2 години. Вследствие на стремежа си за развитие и нови предизвикателства, Габриела стартира кариерата си в сферата на недвижимите имоти в страна, процъфтяваща като основния търговски център на Близкия изток, а именно Дубай.

Габриела бързо се адаптира, доказва своите умения и успява да си заслужи висша мениджърска позиция като Директор по продажбите в една от водещите строително-предприемачески компании в Емирството. За 10 години тя допринася за развитието на компанията, управлявайки екип от над 1000 сътрудници и печелейки стотици фирмени и лични награди, в това число награда за най-добър строител, най-добър екип, както и за най-високи годишни продажби.

Широката експертиза и изградени професионални контакти в Дубай, които придобива през годините, ѝ позволяват да разгърне своята сфера на дейност и извън страната. Присъединявайки се към екипа на LUXIMMO, Габриела предоставя ценен опит и знания за дубайския пазар, които ѝ позволяват да осигури богато портфолио от оферти за имоти, както и най-висок клас обслужване на своите клиенти.

В работата си държи на отговорност, дисциплина и лоялност. Гордее се с умението си да разбира нуждите на клиента и винаги дава всичко от себе си, за да ги удовлетвори. Владее отлично английски, гръцки и български език.

В свободното си време Габриела практикува йога и е ценител на качествената храна. Голяма нейна страст са плажът и сърфът, както и добрите филми и сериали.
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти