LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Аделина Матеева

Старши консултант, Офис Варна

Информация за контакт

Отговорност и желание за постигане на общи цели!

Аделина Матеева се присъединява към нашия екип през 2018 година. Тя е родена в град Губкин, Русия, но живее в България от 1991г. Получава средното си образование в Международен колеж „Маастрихт“ к.к. Албена и Колеж по туризъм в гр. Варна. Висшето си образование продължава в Икономически университет гр. Варна, където завършва бакалавър „Икономика на търговията“ и магистратура „Икономика в строителството“. Владее руски език на отлично ниво и английски език на добро ниво.

Първоначално Аделина започва своя професионален път в сферата на туризма - първо като представител на туроператорски фирми, а след това и като мениджър в туристическа агенция, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за взимане на трудни решения.

От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Участва в специализирани изложения за недвижими имоти в Русия. Умее да общува с хора от различни националности. Стремежът към професионално и личностно развитие през 2011 г. я мотивира създаде своя собствена агенция за недвижими имоти, предлагаща висок стандарт в обслужването на клиенти от Русия. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

В работата си Аделина разчита на умението добре да разбира желанията на клиентите, да им предложи безупречно отношение при покупко-продажба или наем на недвижим имот.

През свободното си време Аделина обича да пътешества и спортува.
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти