LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Петя Ефтимова

Изпълнителен директор, Главен офис, София

Информация за контакт
Петя Ефтимова се завръща в екипа на Luximmo Finest Estates през април 2018 година на позицията Финансов директор. Целият й професионален път е тясно свързан с недвижимите имоти.

Завършва средното си образование в Математическа гимназия “Акад. Иван Гюзелев”, Габрово, а висшето си образование продължава в Софийски университет "Климент Охридски" със специалност Бизнес администрация. Владее английски език на отлично ниво.

Започва работа в сферата на недвижимите имоти през 2003 година като брокер в град Варна. След няколко години вече е Offplan Department Manager, след което Chief Operations Officer. Менажира екип от 5 професионалисти, с които реализират огромен брой продажби на имоти "на зелено".

След няколко години отсъствие по майчинство Петя отново е част от екипа на Luximmo. В работата си тя държи на отговорност и организираност. Силните й страни са комуникацията с клиенти и инвеститори, както и безупречната координацията на множество операции и продажби.

Професионалният принцип, който отстоява е коректност към клиента, за да бъдат изградени дългосрочни отношения и доверие.

Свободното си време Петя посвещава на семейството и двете си деца. Интересува се от здравославно хранете и различни социални инициативи, в които се старае да участва често - базари с благотворителна цел, работилници с деца и родители и др.

Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти