LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Невена Стоянова на корицата на Bulgaria OnAir

LUXIMMO

20.12.2017

Управляващият директор на LUXIMMO Невена Стоянова гостува на списание Bulgaria ONAir с обобщение на изминалата година и новите тенденции, очаквания и екологичните проблеми, които оказват влияние при закупуване на имот.

Невена Стоянова сподели, че пазарът е по-голям, отколкото показват официалните данни. Според нея в момента няма бум в имотния пазар, но броят на сделките се доближават до нивата преди кризата.

Профилът на клиентите на LUXIMMO Невена определя като разнообразен – от българи, които смятат, че европейските столици са добро място за инвестиция, такива, които търсят красиви, ваканционни имоти в топли страни като Италия, Испания и Гърция до чужденци, които идват да живеят в България заради добрия климат с четири сезона и доброто качество на живот на ниска цена.

Като особено важни фактори при избора на луксозен имот Невена открои локацията, простор на помещенията и осигурена естествена светлина, а като тенденция на 2017-а отбелязва това, че хората все по-често обръщат внимание на качеството на въздуха.

Тази година LUXIMMO отпразнува своя десети рожден ден, а отминалите години Невена отчита като балансирани и изключително успешни за компанията. Цялото интервю можете да прочетете в The inflight magazine Bulgaria ONAir.

Разгледайте нашата луксозна селекция от най-нови оферти за продажба и под наем в България!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти