LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Топ 10 интервюта с най-успешните професионалисти

Domaza.bg

09.01.2018

Реномираният портал за недвижими имоти Domaza представи топ 10 интервюта с най-успешните професионалисти в бранша. Мнението на LUXIMMO, представено от Невена Стоянова, управляващ директор на компанията, е сред най-добрите интервюта на портала за 2017-а година.

Domaza представя за какво говорят българските брокери и агенти на недвижими имоти, когато се събират заедно. Ако сте брокер или агент на недвижими имоти в България или се интересувате от тази сфера, за вас е много важно да сте в крак с новостите и особеностите на пазара, да обменяте опит с колеги и да бъдете иновативни. Затова, Националното сдружение „Недвижими имоти“ организира всяка есен конференция, на която се представят и обсъждат най-важните акценти от световните и европейски практики. Ако не сте присъствали на събитието тази година, Dоmaza Новини ви предлага уникалната възможност да научите какви теми бяха обсъдени и какви са полезните съвети, които чуждестранните и български експерти дадоха.

Невена Стоянова от LUXIMMO разказа пред реномирания портал активни ли са руските граждани на имотния пазар в България.

От много години насам едни от най-активните чуждестранни купувачи на имоти в България са руснаците. В близкото минало обаче, анализатори на пазара констатираха постепенното им оттегляне. Каква е ситуацията в момента? Завръщат ли се рускоговорящите клиенти у нас и с какви бюджети разполагат? Прочетете цялото интервю с управляващия директор на “Luximmo”, Невена Стоянова: Активни ли са руските граждани на имотния пазар в България .

Разгледайте нашата луксозна селекция с най-нови предложения!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти