LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Архитектът на Comfort Residence Simeonovsko представи проекта на престижния Building Innovation Forum 2018

LUXIMMO

21.05.2018

На 18 май в Sofia Event Center се проведе тазгодишното издание на Building Innovation Forum Series. Конференцията предостави платформа на водещите участници в строително-инвестиционния бизнес, които направиха преглед на важните фактори и процеси свързани с настоящото и бъдещото развитие на жилищния пазар в България.

Арх. Крум Сергеев беше един от специалистите, поканени за лектори на събитието. Той представи един от своите проекти, които се превърнаха в абсолютен хит на жилищния пазар в София, а именно Comfort Residence Симеоновско.

Специалистът запозна аудиторията с предимствата на проекта, част от които са ергономичните разпределения, ниският процент общи части, стилната визия и не на последно място атрактивната локация. Разположен в динамично развиващия се кв. Малинова Долина, на ключовия бул. Симеоновско шосе, комплексът е в непосредствена близост и до бъдеща метростанция - вижте предстоящото разширение на метрото тук!

Comfort Residence Симеоновско e един от най-бързо продаваните комплекси в 10-годишната история на Luximmo Finest Estates! За да резервирате някой от последните останали апартаменти при най-добри условия, свържете се с нас!

Запознайте се подробно с Comfort Residence Симеоновско тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти