LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

„Арт Ню Вижън“ с престижна награда от Съюза на архитектите

LUXIMMO

17.11.2017

Престижна награда за архитектура бе връчена на екипа "Арт Ню Вижън", с които LUXIMMO работи успешно от много години. Главен архитект Габриела Джамбазова и нейния екип бяха удостоени с Трета награда за Пивоварна Каменица – Архитектура с вкуса на бира в тема „Обществени сгради“, категория „Търговски сгради“. В категория “Търговски сгради” участваха 10 проекта, а номинирани бяха 4. Строежът на „Пивоварница Каменица“ започна в средата на септември. Очаква се тя да отвори врати през 2018 г.

"Арт Ню Вижън" проектират голям процент от проектите на LUXIMMO, които заедно реализираме и продаваме успешно.

„Благодаря на организаторите, защото конкурсът с всяка година става все по-грандиозен. Благодаря и на съпругата ми арх. Габриела Джамбазова, която е тук до мен, както и на колегата ми арх. Добромир Станков, който пое голяма част от работата и продължава да я носи на гърба си. Благодаря и на журито, защото проектът ни е много концептуален и се радваме, че спечели признание”, каза арх. Павел Иванов от архитектурно студио „Арт Ню Вижън”.

Наградата връчи инж. Петър Петров, мениджър „Продукти и проекти” на WIENERBERGER ЕООД – Сребърен спонсор на конкурса.

"Арт Ню Вижън" се гордее с висококвалифицираните си специалисти в областта на архитектурата, притежаващи голям творчески потенциал. Те са професионалисти, със свежи и новаторски идеи, стимулирани да завладяват нови и непознати територии . "Арт Ню Вижън" е носител на много награди от конкурси за проектиране, има номинации в Националния конкурс „Сграда на Годината“. Архитекти от екипа са носители на награди в професионалната област. Тяхното студио съчетава професионализъм и лично отношение към всеки детайл. В дейността си залагат на баланс между визия и функция. Това позволява на екипа ежедневно да превръща работата в изкуство.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти