РАЗПРОДАДЕН

Реновирана, автентична българска къща в планинско село на 28 км от Велико Търново

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО / В РАЙОНА НА ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО На картата
Цена  
97 000   57 000
Тип:
Къща, Планинска къща, Вилa

Обща площ:
180 м²

Етаж:
2

Спални:
3

Референтен номер:
VT 2918
Инфо пакет

Състояние
добро

Отопление
Камина / Локално парно

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
204 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 204 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към селото
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно

Имаме удоволствието да представим за продажба, къща в красиво планинско село само на 28 км. от гр. Велико Търново и на 8 км. от гр. Дряново, на 15 км от гр. Габрово и на 10 км от гр. Севлиево. Имотът е разположен в красив район с полупланински релеф, красиви гледки към Балкана. Пътищата са много добри и осигуряват лесен достъп до селото и къщата.

Имотът представлява двуетажна, напълно реновирана и обзаведена къща с подпокривно пространство, пригодено за живеене, с РЗП 180 кв.м. Първият етаж се състои от стая /трапезария с кухня/, свързана с друга стая, тоалетна, голяма дневна с камина, килер. Вътрешни стълби свързват нивата. На втория етаж се намират балкон, две големи спални, коридор, голяма дневна с прекрасна гледка, дървени подове, голяма баня с тоалетна и мокро помещение. Подпокривното пространство има възможност да бъде превърнато в допълнително жилищно, като се направят две отделни помещения плюс друго, в което са оставени изводи за ВиК инсталация и лесно може да се направи баня и тоалетна.

Цялата къща е реновирана на много високо ниво и с качествени материали. Има локално отопление, състоящо се от камина на дърва с водна риза и радиатори в цялата къща. На първия етаж подовете са с гранитогрес. Нова дограма навсякъде. Цялото обзавеждане остава, с изключение на някои лични вещи. Има сателитна чиния и интернет.

Къщата се намира в голям двор от 2080 кв.м., където има и масивни стопански постройки и 2 места с кучешки къщички. Множество овощни дървета и цветя допълват предимствата на имота. Kаменен зид с дървен стобор, ограждат пространството на парцела. Къщата се намира на асфалтова улица в края на населеното място и е достъпна целогодишно.

Селото е малко, но има добре зареден и поддържан магазин. Известно е с многото исторически забележителности: Римския мост над река Янтра, Римския път, свързващ Аугуста Траяна с Никополис ад Иструм и др. Районът е привлекателна туристическа дестинация и поради намиращия се там известен манастир; еко-пътека, която води до него и популярна пещера. До селото има голямо езеро за риболов и магазини за хранителни стоки. Редовен транспорт до съседните населени места.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти