ПРОДАЖБА НА АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ГАРОВ РАЙОН На картата
Цена  
  2 700 000
Тип:
Офис, Бизнеси, Склад

Обща площ:
5400 м²

Етаж:
9

Референтен номер:
VAR-VRN 5766
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Климатик
Централна климатизация

Разстояния
5 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 5 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към пристанище
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
Климатизация
  • Централна климатизация

LUXIMMO ПРЕДЛАГА НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ НОВО И АТРАКТИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА НА АДМИНИСТРАТИВНА И ТЪРГОВСКА СГРАДА В РАЙОНА НА ЖП ГАРА И ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА ИЗТОК

Сградата е девет етажна и е разположена на възлово място с голям човеко поток и най-вече автомобилен трафик в централната част на Варна с лице на 3 възлови улици. В близост до нея е Гаровия площад, Митница Варна, множество банки, хотели, бензиностанции, централен офис на ЕнергоПро и множество други административни сгради. Сградата е построена върху собствен парцел от 1397 кв.м. Статут на офис сграда клас А построена с най-съвременните материали и технологии. Фасадата е немска керамика, двойни подове, прозорци, дограма и окачени фасади от най-високо качество. Състои се от подземен гараж с площ от 1250 кв.м и 40 паркоместа. Отвън на сградата също са предвидени паркоместа за около 30 автомобила.

Разпределение по етажи:
1. Партерния етаж е с обща площ от 840 кв.м и се състои от 6 отделни помещения (магазини) разположени от към лицевата част/фасада на сградата.
2. Вторият етаж е с обща площ от 740 кв.м и се състои от ресторант – кафе с луксозно изпълнение, два офиса и конферентна зала
3. Трети, четвърти, пети и шести етаж са са с площ от 740 кв.м и са типови като на всеки етаж са предвидени по 6 офиса с различна големина.

Към днешна дата сградата е завършена по БДС и има подписан Акт 15, като има малко неща за довършване и естествено за цялостно обзавеждане. Сградата може да се въведе в експлоатация за минимални срокове при сключване на предварителен договор за покупко- продажба и плащане на съответното капаро.

Възможна е продажба както на цялата сграда така и на отделни етажи от нея. Собственик на последните три етажа е друга фирма, която също би имала интерес към обща продажба.

За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с нас!

Посочената цена е офертна и не включва ДДС.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти