"Грийн Котадж Ризорт"/„Green Cottage Resort“- новото име на лукса

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / В РАЙОНА НА ГР. ВАРНА На картата
Цена   ЦЕНОВА ЛИСТА
Цена при запитване
Тип:
Къщи

Площи:
444 м²

Спални:
4

Референтен номер:
VAR-SVZ 49863
Инфо пакет

Състояние
до ключ (с настилки и боядисан)

Отопление
Локално парно / Парно на газ

Обзавеждане
Необзаведен

Подове
Подове с паркет

Разстояния
400 м 8 км 15 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 400 м
  • Център на града: 8 км
  • Летище Varna (VAR): 15 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към вътрешен двор
Отопление
  • Локално парно
  • Парно на газ
Климатизация
  • Климатизация

Грийн Котадж Ризорт/Green Cottage Resort е жилищен комплекс (вилно селище) от затворен тип, създаден с цялостна концепция и с мисъл за семейството. Разположен e в сърцето на най-стария и зелен курортен комплекс- к.к. „Св.Св.Константин и Елена“. Проектът включва 19 луксозни еднофамилни къщи, построени върху 18000 кв.м. и обединява удобната жилищна среда, комфорт и естествената близост с природата.

„Св. Св. Константин и Елена“ е първият български Черноморски курорт. Той е един от най - известните и красиви български курорти. Разположен е на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност. Плажната ивица е с дължина повече от 3.5 км. В курортния комплекс има хотели, жилищни комплекси, ресторанти, тенис кортове, детски площадки, футболно игрище, открити и закрити минерални басейни.

Със своите 100-годишни зелени горски площи комплексът се отличава от останалата част на гр. Варна и предоставя несравнима среда за живот, почивка и развлечения на 400 метра от морския бряг. Проектът предвижда изграждането на еднофамилни къщи с разнообразие от типови модели с РЗП от 444 до 451 кв.м., както и по индивидуален проект на купувача. Парцелите, върху които ще бъдат построени варират от 586 до 966 кв.м. Всяка къща ще притежава басейн с размери от 5/8 до 6/10 метра.

Селището е с 24 - часова охрана и поддръжка на целия комплекс.

Green Cottage Resort е комплекс, съставен от изключителни къщи със зашеметяващи интериор и екстериор, решени в модерен класически стил.

Къщата е на три нива - сутерен, първи и втори етаж. На сутерена са разположени фитнес зона, сауна, котелно и обслужващи помещения. Фоайето на първи етаж води към дневната, трапезарията и кухнята. На втори етаж са разположени четири спални, всяка с баня и тоалетна. В цялата къща има общо пет бани. Къщата разполага и с гараж за две коли, просторни тераси, богато озеленен двор и басейн.

Параметри на строителството:
- къщите ще са 19 на брой, като те ще са с номера от 1 до 20, т.е. без номер 13;
- къщите ще са газифицирани, като парното отопление ще може да се осъществява на газ или на твърдо гориво;
- теренът няма да е подравнен, ще е в този си вид, за да бъде запазена растителността;
- всяко каре от къщи ще бъде с изградена инфраструктура - алеи , главен път, алейно и градинско осветление;
- комплексът предвижда 24-часова охрана;
- по външния контур на оградата ще бъдат засадени високи иглолистни дървета, които да възпрепятстват обезпокояването на живущите;
- по вътрешните контури на отделните парцели също ще има огради от жив плет и дървета;
- растителността и дървесните видове ще бъдат внесени от чужбина, като те ще са съобразени с нашите географски ширини, климат и условия;
- настилките на етаж 1 в къщата ще са мрамор "Ботичино", с подово отопление;
- настилките на етаж 3 ще са естествен трислоен паркет;
- баните ще са напълно оборудвани, по желание на клиента;
- басейните могат да се направят и с подгряване при желание и срещу допълнително заплащане;
- проектирането и изграждането на къщите тясно ще се съгласуват с клиентите.

Уникален комплекс, който съчетава класа, лукс и комфорт!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Цени

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти