Офис помещение в квартал Кършияка на Пловдив

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПЛОВДИВ / ГР. ПЛОВДИВ / КВ. КЪРШИЯКА / АГРАРЕН КОЛЕЖ На картата
Цена  
НАЕМ 1 000/МЕСЕЦ
Тип:
Офис

Обща площ:
335 м²

Етаж:
4/4

Референтен номер:
Plv 2271
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Локално парно

Тип строителство
Тухла

Отопление
Локално парно

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 10 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно

Търсите помещение за вашия бизнес в квартал Кършияка? Днешното ни атрактивно предложение включва имот с чиста площ 334,05 кв.м, вътрешно разпределено на 3 помещения. Намира се на четвърти последен етаж в нова, луксозно завършена тухлена сграда с портиер и асансьор.

Помещенията са окабелени за Call-center, като има и изградено сървърно помещение. Може да се ползват етажните тоалетни. Имотът разполага с локална отоплителна система, обща климатизация, плюс допълнителни климатици във всяко помещение.

Просторното помещение е подходящо за call centre, телевизия, радио централа и др. Имотът е в близост до Северна индустриална зона, ресторант Весело Село, Аграрен Колеж и разполага с редовен транспорт, който осигурява бърз достъп до всички институции и удобства, улесняващи развитието на вашия бизнес, независимо от неговото естество.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти