Луксозен обширен офис в квартал Кършияка

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПЛОВДИВ / ГР. ПЛОВДИВ / КВ. КЪРШИЯКА / АГРАРЕН КОЛЕЖ На картата
Цена  
1 840/МЕСЕЦ НАЕМ  1 580/МЕСЕЦ
Тип:
Офис

Обща площ:
526 м²

Етаж:
2/2

Референтен номер:
Plv 2263
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Локално парно

Тип строителство
Тухла

Отопление
Локално парно

Разстояния
2 км 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 2 км
  • Летище Plovdiv (PDV): 10 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно

Този модерен и просторен офис е разположен в хубав и развит район на Пловдив – квартал Кършияка. Имотът се намира на втори последен етаж в нова съвременна и модерна бизнес сграда с портиер и асансьор.

Офис помещението се простира върху 510 кв.м площ. с изложение изток/юг/запад. Луксозно изпълнен, имотът се намира в отлично състояние и се се състои от голямо помещение, два санитарни възела, кухненски блок и малък склад. Офисът е снабден с локална отоплителна система и изградена вентилационна система (самостоятелна климатизация). Офисът може да се използва за различни видове бизнес и поради своите обширни размери, помещението е подходящо за банка, call centre, телевизия, радио централа и др.

Пловдив е един от най-привлекателните и предпочитани за живееене и работа градове в България. Градът е известен с богатата си история и през годините се е утвърдил като икономически, бизнес, културен и транспортен център за страната. Имотът, който имаме удоволствието да ви предложим днес, е в близост до Северна индустриална зона, ресторант Весело Село, Аграрен Колеж, както и до редица обществени удобства и институции, които да са от полза за безпроблемното фунциониране на вашия бизнес.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти