Пансион за настаняване на стари хора

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПЛЕВЕН / На картата
Цена  
725 000
345 €/м²
Тип:
Бизнеси

Обща площ:
2100 м²

Референтен номер:
BFS 0755
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Прозорци
PVC дограма

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Строителство
  • Тухла

Пансионът за настаняване на стари хора е разположен в тих и спокоен квартал на гр. Плевен, в непосредствена близост до голям търговски център. Голямото предимство на предложението е свързано с това, че в самия град и региона липсват други работещи домове за настаняване на стари хора. Най-близко разположените работещи такива отстоят на 60 км и капацитетите им за настаняване са заети.

Описание на бизнеса:
Бизнес моделът е особено актуален в последно време поради повишеното търсене и почти липсващи адекватни съвременни оферти с добри условия за преживяване на достойни спокойни старини.

Пансионът е с РЗП от 2100 кв.м. Към момента е изграден на 90% от завършване, остава също така обзавеждане по предназначение. Предвиден е за настаняване на 64 домуващи в сравнително луксозни условия (в двустайни и тристайни апартаменти). Разполага с лоби, лекарски кабинети и като отделни обекти в сградата - кафене и магазин (с универсално предназначение), както и подземен паркинг със сервизни помещения.

Проектът на сградата е конкретно за „Пансион за настаняване”, заедно с подробно разработен бизнес план за експлоатацията му.

Цената е в размер на 725 000 Евро за закупуване на целия пансион и земята, на която е построен.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти