Автосервиз и автосалон в гр. Добрич

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ДОБРИЧ / ГР. ДОБРИЧ На картата
Цена  
  600 000
Тип:
Бизнеси

Обща площ:
0 м²

Референтен номер:
BFS 0807
Инфо пакет

Подове
Подове с теракот

Вътрешни стени
Стени - латекс

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
50 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 50 км

Предлага се утвърден бизнес за продажба на автомобили (KIA) и резервни части за всички видове автомобили, гаранционно и извънгаранционно обслужване (ремонт на двигатели, диагностика на двигатели с високотехнологично оборудване и т.н.), бояджийски и тенекеджийски услуги със сключени договори със застрахователи, с добра репутация и доказана рентабилност.

Фирмата разполага с реновирана производствена база, сервиз и автосалон в индустриален район на града, с машинен парк изцяло отговарящ на евростандартите, одобрен от глобалното представителство на KIA Motors.

Описание на бизнеса:
Фирмата е с над петнадесет годишна история и е сред най-реномираните в бранша за окръга. Развива своята дейност на собствена територия от 1800 кв.м. сервиз (застроена площ 600 кв.м.) и автосалон (96 кв.м.), намиращ се на оживен булевард в града с капацитет 4 автомобила.
Автосервизът е оборудван с 9 работни поста, където да бъдат обслужвани 9 автомобила наведнъж, 4 подемници за леки и леко-товарни автомобили, баланс машина и машина за демонтаж на гуми, дозер за разпъване на тежко катастрофирали автомобили, оригинална италианска бояджийска камера (Termomeccanica), уред за диагностика и др. Имотът е снабден с монофазен и трифазен ток, телефон, СОТ, охрана, климатик.

Автосервизът има отлична локация, с бърз достъп до центъра и главните булеварди. Тази оферта Ви дава наистина добра възможност за инвестиция в България.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти