Популярно заведение в ски курорт

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД / ГР. БАНСКО / КВ. КАБИНКОВ ЛИФТ (ГОНДОЛА) / СКИ ЛИФТ / ЕЛЕГАНТ СПА На картата
Цена  
  649 950

Без комисионна от купувача

Тип:
Ресторант, Бар, Бизнеси, Търговски имот, Имот за инвестиция

Обща площ:
459 м²

Референтен номер:
BFS 0745
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Парно на газ

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Отопление
Парно на газ

Разстояния
170 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 170 км
Отопление
  • Парно на газ

„The Crown“ е пъб–ресторант, разположен в непосредствена близост до долната станция на кабинковия лифт в най-известния ски курорт в България - Банско. Местоположението е централно и удобно за любителите на зимни спортове, както и за всички гости на градчето.

Описание на бизнеса:
Интериорът е направен с вкус и се приближава максимално до типичния за английския пъб. Заведението е напълно обзаведено и е с най-съвременно оборудване.

Пъб-ресторантът работи успешно от 2008 г. „The Crown“ е наложена и разпознаваема марка и се е утвърдило като едно от любимите заведения за гостите на Банско. Препоръчва се от всички големи туроператори и е едно от четирите заведения в курорта, в което се правят баркролове на новодошлите туристически групи. „The Crown“ печели сърцата на своите гости с вкусната си храна, разнообразни напитки и атрактивни развлечения.

Общата застроена площ е 450 кв.м. Разполага със 120 места на закрито, а атмосферата е топла и уютна. Има и добре озеленена тераса от 70 кв.м. с 30 места. Има възможност за изграждане на градина и барбекю с допълнителни 100 места върху собствен терен. Помещението е проектирано за ресторант и отговаря на всички законови изисквания. Заведението (както отоплението, така и кухнята) е централно газифицирано с природен газ. Също така е шумо- и топло изолирано.

При необходимост или интерес има допълнителна възможност за отдаване/продаване на собствени апартаменти над ресторанта. Всичко, което се предлага, е напълно самостоятелно и независимо и не е обвързано с никакви допълнителни такси и други подобни.

Офертата е отдаване под наем, дългосрочно стратегическо партньорство с инвеститор или мениджмънт. За тази опция със сериозните кандидати ще бъдат направени срещи, както и ще бъдат помолени да предоставят информация за себе си, своя бизнес и опит, с цел да се получат гаранции за тяхната професионална готовност и умения да управляват този бизнес.

Друга опция е за продажба на бизнес, като оборудването и самото помещение са включени в цената.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти