LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Юлия Теофилова, отличена за Брокер на месец април

LUXIMMO

17.05.2018

Как стартира за Вас 2018?

2018-а за мен стартира много динамично. Офисът ни беше в пълна мобилизация за ежедневното посрещане на голям брой клиенти, желаещи да закупят имоти ново строителство. Към днешна дата няма никаква промяна. Пазарът е динамичен и стабилен. Работим на пълни обороти.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

В работата си както с колегите, така и с клиентите се стремя към максимално ясни и прозрачни отношения. Това е и един от основополагащите ми принципи – стремя се да не заблуждавам или подвеждам под никаква форма. Държа във всяко едно отношение и колегите, и клиентите да са наясно със спецификите на дадения имот, за да могат да вземат сигурно и информирано решение, със силна вътрешна убеденост.

Имате ли си любим тип клиенти?

Предполагам, че информираните, интелигентни клиенти са любимия тип клиенти на всеки един консултант. Винаги се радвам, когато насреща ми стои здраво стъпил на земята човек, който знае какво точно търси, търсенето му е адекватно и съобразено с пазара в момента.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Според мен големите предизвикателства в нашия бранш са да докажем на мнозинството от клиентите си, че ние се опитваме да помогнем, да бъдем полезни. За съжаление, в нашия бранш все още към днешна дата липсва регулация и доста често се натъкваме на недоверчиви или разочаровани вече клиенти, пред които трябва да докажем, че работим в тяхна полза и за тяхно улеснение.

Какви качества притежава един добър брокер?

Добрият брокер на първо място трябва да бъде високо интелигентен, адаптивен към промените в технологиите и динамиката на пазара. Добрият брокер трябва да бъде убеден в знанията си, за да бъде убедителен и пред клиентите. Добрият брокер трябва да бъде достатъчно комуникативен (екстровертен като личност), също така настойчив и упорит.

Каква 2018-та година очаквате?

Силна, прекрасна, още по-успешна!

Вижте всички оферти с отговорен брокер Юлия Теофилова!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти