LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Радина Атанасова, "Брокер на месец януари"

LUXIMMO

13.02.2018

Как стартира за Вас 2018?

2018-та започна успешно за мен, както в личен, така и в професионален план. Годината стартира повече от благоприятно за мен с двойна сделка в топ проекта „Comfort Residence“. Към момента тенденцията се запазва, като очертаващият хоризонт, който се открива пред мен в близко бъдеще, е още по-перспективен. Всичко е постигнато с много труд, желание, амбиция и разбира се, силната подкрепа на нашия бранд, без който нямаше да давам това интервю.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Стремя се към натрупване на опит, реализиране на по-добри и рентабилни сделки, както усъвършестването си като професионалист. Базирам работата си на лоялност, енергия, фокус и вслушване в нуждите на конкретния клиент.

Имате ли си любим тип клиенти?

Да, любимият ми тип клиенти са хората, които са честни и говорят в прав текст, ценейки както тяхното, така и моето време.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Комплексната комбинация между това да бъдеш за своите клиенти консултант, съветник, безпристрастен рефер, икономист, строителен експерт и най-вече психолог.

Какви качества притежава един добър брокер?

Без значение професионализмът и годините опит, единственото, което има значение, е качеството да говориш по-малко и да слушаш повече.

Каква 2018-та година очаквате?

Ударно безкомпромисна.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Радина Атанасова!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти