LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Диана Любенова, отличена за "Брокер на месец януари"

LUXIMMO

19.02.2018

Как стартира за Вас 2018?

Годината стартира, както и миналата, с много работа след празниците, със сделка още в първият работен ден и с опимистично настроение. След кратката почивка търсенето на домове и офиси започна на пълен оборот.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Най-важният принцип е клиентът да намери това, което търси. И макар да се стремим да му помогнем в това начинание по възможност за най-кратко време, по-важното е той да е сигурен в избора си и да е удовлетворен от сделката, и услугата, която сме му предоставили.

Имате ли си любим тип клиенти?

Трудно бих отговорила на такъв въпрос. Но ще кажа, че е по-лесно да работиш с клиенти, които имат сериозни намерения, независимо дали търсят или предлагат. По отношение на това дали все още не са визуализирали какво точно искат, се намесваме ние брокерите.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Предизвикателства най-вече са това, че трябва да имаш неизчерпаем ресурс от търпение, да съумяваш да следваш динамиката на пазара, да не спираш да бъдеш проактивен и да успяваш да печелиш доверието на клиентите си.

Какви качества притежава един добър брокер?

Предприемчивост със сигурност, търпение както споменах вече, задължително е да има голямо въображение, за да може в пълнота да разбере вкуса на клиента и представяйки си какво би му харесало, да му го предостави. Най-вече обаче трябва да е медиатор, защото често клиентите не се разбират гладко и брокерът трябва да изглажда ръбовете.

Каква 2018-та година очаквате?

2018..каква ли ще е наистина? Надявам се да се развива със стремителното темпо на позитивизъм, с което започна. Пожелавам си да е положителна, здрава и хармонична.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Диана Любенова!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти